Om oss

Ze bra Ledelys (tidligere SmarTec AS) ble etablert desember 2011 som norsk leverandør og samarbeidspartner for finske MariMils Oy. Vi leverer MILS nød- og ledelyssystem som bidrar til en optimal mulighet for selvberging i tunneler, byggverk og offshore-industri. I et voksende marked innenfor samferdsel har vi valgt å spesialisere oss på vei, jernbane og metro. Vi har hovedfokus på å levere markedets beste løsninger for tunneler og systemer under bakkeplan.

Våre systemer er både kostnadseffektive, miljøvennlige, og funksjonelle. Vi tar sikkerhet på alvor, og våre produkter er meget robuste og tilfredsstiller alle markedets krav til nød- og ledelyssystemer.

Vi jobber hardt for å være en pålitelig og solid leverandør for våre kunder og samarbeidspartnere og vi har en visjon om å bli markedsleder innen ledelys- og evakueringsystemer for tunneler. Dette blir vi gjennom å levere moderne og fremtidsrettede systemer, hvor det legges spesiell vekt på selvbergingsprinsippet.

For å kunne gi våre kunder den beste og mest effektive løsningen, involverer vi oss allerede tidlig i planleggingsfasen. Vår erfaring og kompetanse i planlegging, design, prosjektering og montering stilles til disposisjon for våre kunder gjennom hele prosessen.
Vi holder til i trivelige lokaler på Østfold Bedriftssenter i Askim, med gode fasiliteter for å kunne ivareta lager- og verkstedfunksjoner for store prosjekter.

Om Marimils Oy

Våre produkter blir produsert og designet av MariMils Oy, som er en del av det finske konsernet MariCap group med hovedkontor og produksjon i Finland.

MariMils har spesialisert seg på dynamiske sikkerhets- og veiledingssystemer, både landbasert og offshore, under produktnavnet MILS.
MariMils har også utviklet et velferdsteknologisk monitorerings- og varslingssystemer for sykehjem og omsorgsboliger under produktnavnet ELSI og eLea.

Bedriftens kompetanse er fundamentert i mer enn 17 års forskning og utvikling av sikkerhetsprodukter. Systemene er patenterte på verdensbasis og er godkjent av blant annet Det Norske Veritas.

Se Maricap webside for mer informasjon om produkter, tjenester og organisasjoner som har testet og godkjent MILS.

www.maricap.com

 

LogoPiler

Telefon: +47 94 14 20 04
E-post: ledelys@zebragruppen.no
Adresse: Solgaard skog 116, 1599 Moss
Foretaksnummer: 914 306 116

KONTAKT OSS

Personvern

Design, utviking og CMS av Bonefish.no

LogoPiler

Telefon: +47 94 14 20 04
E-post: ledelys@zebragruppen.no
Adresse: Solgaard skog 116, 1599 Moss
Foretaksnummer: 914 306 116

KONTAKT OSS

Personvern

Design, utviking og CMS av Bonefish.no